Bannerinvaihto

Ilmaista Bannerimainontaa

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko sinulla kysymys Bannerinvaihto.com-sivustosta? Alla on joitain yleisiä kysymyksiä jäseniltämme, Jos kysymystäsi ei löydy alta niin voit ottaa yhteyttä asiakastukeen.


K. Voiko minulla olla useampi kuin yksi(1) Bannerinvaihto.com tili?
V. Ei, tilejä saa olla vain yksi per henkilö.

K. Kuinka monta banneria voin mainostaa täällä?
V. Ilmaiset jäsenet voivat lisätä jopa 5 banneria Bannerinvaihto.com sivustolle kun taas VIP-jäsenet voivat lisätä jopa 20 banneria.

K. Voinko jakaa krediittejä bannereilleni?
V. Kyllä, jäsenet voivat jakaa krediittejä bannereilleen kuten haluavat.

K. Kuinka voin jakaa krediittejä bannereilleni?
V. Jäsenalueella valikosta voit valita Jaa bannerikrediittejä. Jäsenet voivat jakaa krediittejä bannereilleen muokkaamalla banneria.

K. Kuinka monta banneriavoin laittaa sivulleni?
V. Jäsenet voivat lisätä yhden(1) bannerin per sivu. Lisäämällä ylimääräisiä bannereita saat krediittejä, mutta pienemmällä määrällä.

K. Kuinka voin tienata Bannerinvaihtokrediittejä?
V. Jäsenet voivat tienata krediittejä lisäämällä meidän Bannerinvaihtokoodin nettisivuilleen tai blogiin. Joka kerta kun sivustosi saa uniikin katselun niin tienaat 0.5 krediittiä. Toistuvat bannerin katselut tienaavat 0.1 krediittiä. Ei ole rajaa kuinka paljon uniikkeja kävijötä nettisivustosi saa. Tienaat lisää krediittejä.

K. Voinko tienata rahaa Bannerinvaihto.com-sivustolla?
V. Kyllä, Hanki uusia käyttäjiä sivustollemme ja tienaa jopa 25% komission heidän ostoksista. Kun olet saanut minimin maksun $25 ilmaisjäsenille ja $15 VIP-jäsenille ja pyyät rahan nostoa, me maksamme sinulle haluamallasi maksutavalla. Bannerinvaihto.com käyttää seuraavia maksutapoja: PayPal.


K. Voinko saada unohtuneet kirjautumistiedot?
V. Jäsenet voivat pyytää tilin tiedot sähköpostiinsa. Mene ensin kirjautumissivulle ja klikkaa Unohtunut Salana linkkiä.

K. Voinko mainostaa K-18 bannereita?
V. Ei, pyöritämme perheystävällistä Bannerinvaihtoa. K-18 Bannerit hylätään.

K. Toimittaako Bannerinvaihto.com kävijöitä?
V. Me pyöritämme Bannerinvaihtopalvelua. Me toimitamme kävijöitä bannerin kuvalle ja klikkauksia linkeillesi.

K. Mitä ovat Bannerinvaihtoratet?
V. Bannerinvaihto.com sivuston jäsenet tienaavat 0.50 krediittiä jokaista 24h uniikkia katselua kohti. Toistuvat katselut tienaavat 0.10 krediittiä. Hinta bannerisi mainotukselle on 1.0 krediitti per katselu tai toisin sanoen 1:2 vaihtorate. Lisää teitoa rateista on täällä.

K. Miksi yksi tai useampi bannerini on hylätty?
V. Me emme tee tätä helposti. Bannerit jotka on hylätty bannerinvaihdosta eivät lataudu tai niissä on kiellettyä sisältöä. Tämä voi olla negatiivista materiaalia, K18-materiaalia jne. Lisää tietoa hyväksyttäväatä materiaalista löytyy täältä.

Onko sinulla kysymys jota ei löydy ylhäältä?
Ota Yhteyttä asiakastukeen